Om PS Agenturer

Fra ide til servering ved dekket bord

PS Agenturer AS er en leverandør du kan stole på, og som gjør sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.

Alt du trenger til kjøkkenet hjelper vi deg med. Fra den minste t-skjen til mere avanserte kjøkken maskinen
Vi er en frittstående leverandør som leverer det du som kunde ønsker til gatekjøkken, bedriftskantiner, storkjøkken, hoteller, institusjoner m. m. Og skulle du ønske samme høye kvalitet i hjemmet, er du også velkommen.

Vi leverer alt utstyr – stort og smått – til små pølsebuer, gatekjøkkener, bedriftskantiner, hoteller og pensjonater, sykehus, institusjoner, samfunnshus, klubbhus, foreningslokaler, bysser eller andre som har storkjøkkendrift. Alt fra t-skjer til kombidampere og ennå tyngre utstyr.

- Norges mest personlige leverandør til kjøkkenet.

Hvem er vi

Vi legger stor vekt på kvalitet og funksjonalitet. Hovedfokus vårt er på tabel topp, men skaffer også resten av utstyret dere trenger til kjøkkenet. Som kunde vil du få tett oppfølging av oss og våre leverandører slik at dere vil få best mulig opplæring i produktene.

Vår målsetning er å komme frem til løsninger som ivaretar kundens behov med tanke på økonomi, funksjonalitet og trivsel. Vi legger vekt på høy kvalitet og god service til en fornuftig pris. Ta kontakt med oss for en uforpliktende fagprat.